Θεσσαλονίκη: Ένταση τα ξημερώματα μπροστά στο τουρκικό προξενείο
Ενταση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ομάδα αγνώστων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών. Από τη ρίψη των μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Ενταση επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς ομάδα αγνώστων εκτόξευσε βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις δύο το πρωί, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Δημητρίου Γούναρη, μπροστά στο τουρκικό προξενείο.
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν χημικά και βόμβες κρότου-λάμψης για να απομακρύνουν την ομάδα αγνώστων, που κατευθύνθηκε προς την περιοχή του ΑΠΘ.
Από τη ρίψη των μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Στο ένα αυτοκίνητο εκδηλώθηκε φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα
- Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα να φέρουν φως στα σπίτια και στις καρδιές μας
- Από το χιόνι, έως τη σοκολάτα – Πώς η κλιματική κρίση «διαγράφει» τα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων
- Πενιαρόγια: «Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όλοι προσπαθούν να τη διορθώσουν»

