Έφτασε στη Νέα Υόρκη ο Ν.Αναστασιάδης για την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς
Στη Νέα Υόρκη έφθασε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να υποβληθεί σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ του Μανχάταν. Ο κ. Αναστασιάδης θα εισαχθεί στο νοσοκομείο το απόγευμα της Δευτέρας και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.
Στη Νέα Υόρκη έφθασε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να υποβληθεί σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση της μιτροειδούς βαλβίδας στο νοσοκομείο Μάουντ Σάιναϊ του Μανχάταν.
Ο κ. Αναστασιάδης θα εισαχθεί στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες προκαταρκτικές εξετάσεις στις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).
H επέμβαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.
Μετά τη χειρουργική επέμβαση αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο γύρω στις τέσσερις με πέντε μέρες, ανάλογα με την μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του.
Την επέμβαση θα κάνει ο καρδιοχειρουργός Ντέιβιντ Άνταμς, επικεφαλής του τμήματος καρδιοχειρουργικής του νοσοκομείου.
Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε στη Νέα Υόρκη συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ‘Αντρη Αναστασιάδη, τον προσωπικό του γιατρό Σάββα Καδή και τον καρδιοχειρουργό Μαρίνο Σωτηρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεμάτες με τοξικές στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ – Χιλιάδες στρατιωτικοί μολυσμένοι
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης

