Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Saxo Bank : Μηδενική προμήθεια για συναλλαγές σε 10 μετοχές του Nasdaq

Η Saxo Bank προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών στις δέκα πιο δημοφιλείς εταιρείες του Nasdaq, με μηδενική προμήθεια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη στους πελάτες της Saxo Bank κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των ευχαριστιών (24 – 28 Νοεμβρίου 2014). Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Saxo Bank, Kim Fournais, κήρυξε […]

Η Saxo Bank προσφέρει σε όλους τους πελάτες της τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναλλαγών στις δέκα πιο δημοφιλείς εταιρείες του Nasdaq, με μηδενική προμήθεια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη στους πελάτες της Saxo Bank κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των ευχαριστιών (24 – 28 Νοεμβρίου 2014).

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Saxo Bank, Kim Fournais, κήρυξε χθες την έναρξη της συνεδρίασης στο χρηματιστήριο Nasdaq της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της τελετής του «Opening Bell», και ανακοίνωσε ταυτόχρονα μία σημαντική προσφορά για μηδενική προμήθεια σε συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας των Ευχαριστιών (24 – 28 Νοεμβρίου 2014).

Συγκεκριμένα, όλοι οι πελάτες της Saxo Bank, του ειδικού στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με μηδενική προμήθεια στις δέκα πιο δημοφιλείς μετοχές και CFDs (Συμβόλαια επί της Διαφοράς) στο χρηματιστήριο Nasdaq:

* Apple Inc.

* Google – μετοχές κλάσης A & C .

* Facebook Inc.

* Yahoo Inc.

* Tesla Motors Inc.

* Amazon.com Inc.

* Netflix Inc.

* Baidu.com Inc.

* The Priceline Group Inc.

* GoPro Inc.

Η προσφορά της Saxo Bank τονίζει την έμφαση της Τράπεζας -καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων είκοσι ετών- στη διαφοροποίηση μέσω της παροχής προϊόντων από διάφορες κατηγορίες, παραμένοντας παράλληλα πιστή στην παροχή δυνατότητας για διαπραγμάτευση Forex. Η Saxo Bank αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το εύρος των προσφερόμενων προϊόντων της, ενώ ο όγκος των συναλλαγών που πραγματοποιείται σε μετοχές και CFDs μέσω της τράπεζας έχει πενταπλασιαστεί από το 2009 έως σήμερα. Το 45% της διαπραγμάτευσης μετοχών στη Saxo Bank αφορούν εισηγμένες εταιρείες στις ΗΠΑ.

Ο Kim Fournais, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Saxo Bank, δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για εμένα η ευκαιρία που μου δόθηκε να κηρύξω την έναρξη της συνεδρίασης στο χρηματιστήριο του Nasdaq, τη στιγμή μάλιστα που εγκαινιάζουμε τη μοναδική προσφορά της Saxo Bank για συναλλαγές με μηδενική προμήθεια. Στο πνεύμα της γιορτής των Ευχαριστιών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να πραγματοποιούν συναλλαγές στις πλέον δημοφιλείς μετοχές του Nasdaq, με μηδενική προμήθεια. Στόχος και επιθυμία μας είναι να επιβραβεύσουμε τους επενδυτές μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη Saxo Bank και ελπίζουμε οι πελάτες μας να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία. Επιπλέον, με αφορμή το γεγονός αυτό, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι το προσεχές έτος, η Saxo Bank θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες της για τους πιο δραστήριους επενδυτές της σε ό,τι αφορά τις μετοχές και θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά της πλατφόρμας Saxo Trader.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024