Συνάντηση Δένδια-Κουβέλη για τις προτεραιότητες του υπουργείου Άμυνας
Για τις πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο Νίκος Δένδιας, κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο τη Δευτέρα. Ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για τις πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ο Νίκος Δένδιας, κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο τη Δευτέρα. Ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη δήλωσή του ο κ. Δένδιας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δόθηκε μία πλήρης εικόνα για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε ενδελεχή την ενημέρωση που είχε από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πολιτικών δυνάμεων, δεδομένου ότι βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση λόγω και των τουρκικών προκλήσεων.
Παρά το γεγονός ότι η χώρα διέρχεται αυτή την οικονομική κρίση, προτεραιότητα της πολιτείας πρέπει να αποτελέσει η οικονομική στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης, επαναλαμβάνοντας ότι η ΔΗΜΑΡ θα συμβάλει,στο μέτρο των δυνατοτήτων της, προς την κατεύθυνση αυτή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
- Μενδώνη για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: «Σε 13 μέρες φέραμε εις πέρας όλη τη διαδικασία»


