Κύπρος: Η αστυνομία «ξήλωσε» έκθεση φωτογραφίας της τρανς Πάολας
Έφοδο σε έκθεση της τρανς Πάολας Ρεβενιώτη στη Λευκωσία έκανε η αστυνομία της Κύπρου μετά από καταγγελίες ότι μεταξύ των έργων υπήρχαν φωτογραφίες γυμνών ανδρών. Η αστυνομία «ξήλωσε» τις επίμαχες φωτογραφίες. Για λογοκρισία κάνει λόγο η καλλιτέχνιδα και ακτιβίστρια.
Έφοδο σε έκθεση της τρανς Πάολας Ρεβενιώτη στη Λευκωσία έκανε η αστυνομία της Κύπρου μετά από καταγγελίες ότι μεταξύ των έργων της υπήρχαν φωτογραφίες γυμνών ανδρών.
Η έκθεση της γνωστής καλλιτέχνιδας και ακτιβίστριας με τίτλο «Διόρθωση» εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Δημοτική Αγορά Λευκωσίας και τη διοργάνωσε η Accept- ΛΟΑΤ Κύπρου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης Τρανς Ατόμων και θα διαρκούσε μέχρι και σήμερα Σάββατο.
- Πάολα: Η τρανς φωνή της πόλης μιλά στο in.gr (Μέρος Α’)
- Πάολα: Η τρανς φωνή της πόλης μιλά στο in.gr (Μέρος Β’)
Η αστυνομία, μετά από καταγγελίες που δέχτηκε, έκανε έφοδο στον χώρο όπου φιλοξενούνταν η έκθεση και «ξήλωσε» τις επίμαχες φωτογραφίες.
Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, διερευνάται ενδεχόμενο αδίκημα ανάρτησης γυμνών φωτογραφιών σε δημόσιο χώρο.
Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» η έκθεση, που συνοδεύεται από προβολή του ντοκιμαντέρ της Ρεβενιώτη με τίτλο «Καλιαρντά», έχει πάρει άδεια από τον Δήμο Λευκωσίας. Θα παρουσιαζόταν στο κοινό μεταξύ 17:00-21:00 και κατά τη διάρκεια λειτουργίας της αγοράς οι φωτογραφίες ήταν καλυμμένες.
Εκτός από τον πρόεδρο της Accept–ΛΟΑΤ Κύπρου, Κώστα Γαβριηλίδη, κλήθηκε για κατάθεση και εκπρόσωπος του δήμου προκειμένου η Αστυνομία να εξετάσει τις συνθήκες διοργάνωσης της έκθεσης.
Μετά τις καταθέσεις, η Αστυνομία ανακοίνωσε στους διοργανωτές ότι θα επιστρέψει τα πάνελ με τις φωτογραφίες, αλλά κράτησε οκτώ από τις φωτογραφίες –αυτές που περιλαμβάνουν γυμνό– μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της υπόθεσης.
Τόσο οι διοργανωτές, όσο ο επιμελητής της έκθεσης Χρήστος Κυριακίδης, αλλά και η ίδια η Πάολα κάνουν λόγο για λογοκρισία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
- Ηράκλειο: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Ίνι
- Θεσσαλονίκη: Κοντά στην οικία της οικογένειας Νέστορα το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο οι φερόμενοι ως δράστες
- Ο προπονητής της Ισπανίας πριν το ματς με το Βέλγιο… αποθέωσε τον Μέσι!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442