Κατάληψη κρατουμένων στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού
Αναταραχή επικρατησε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όταν περίπου 20 κρατούμενοι -πιθανότατα Γεωργιανοί- έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το νοσοκομείο «Αγιος Παύλος». Τρεις φρουροί κλειδώθηκαν σε δωμάτιο ασφαλείας του νοσοκομείου, ενώ σημειώθηκαν ζημιές και τραυματισμοί.
Αναταραχή επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όταν περίπου 20 κρατούμενοι -πιθανότατα Γεωργιανοί- έθεσαν υπό τον έλεγχό τους το νοσοκομείο «Αγιος Παύλος».
Το μεσημέρι, μετά την παρέμβαση εισαγγελέα και διαπραγματευτή, το επεισόδιο έληξε.
Προηγήθηκε ένταση, στη διάρκεια της οποίας οι κρατούμενοι προκάλεσαν ζημιές στους χώρους του νοσοκομείου, ενώ σημειώθηκαν και τραυματισμοί.
Τρεις φρουροί, που βρίσκονταν στο χώρο, κλειδώθηκαν σε δωμάτιο ασφαλείας του νοσοκομείου.
Επί τόπου έσπευσε εισαγγελέας και διαπραγματευτής, ενώ έξω από τις φυλακές βρίσκονταν σε επιφυλακή δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ, καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.
Αφορμή για τα επεισόδια φαίνεται πως ήταν ο εντοπισμός και η σύλληψη μιας ηλικιωμένης γυναίκας που επιχείρησε -κατά τις πληροφορίες- να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές.
Άγγελος Προβολισιάνος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
- Η επίθεση στο Ιράν το μεγαλύτερο ρίσκο της εξωτερικής πολιτικής Τραμπ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
