Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Άμεση δράση και ανακούφιση από τις καούρες με το Reduflux™

Οι καούρες και η δυσπεψία επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας, καθώς έχουν επίδραση στις συνήθειες ύπνου και στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Οι καούρες και η δυσπεψία επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας, καθώς έχουν επίδραση στις συνήθειες ύπνου και στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Οι καούρες εμφανίζονται όταν υπάρχει δυσλειτουργία του κατώτερου τμήματος του οισοφαγικού σφιγκτήρα, με αποτέλεσμα μια μικρή ποσότητα οξέων του στομάχου να ανεβαίνει προς τα επάνω και να «καίει» τα τοιχώματα του οισοφάγου, του σωλήνα που μεταφέρει τις τροφές από το στόμα στο στομάχι.

Σε αντίθεση με το στομάχι, ο οισοφάγος δεν έχει καμία φυσική προστασία από τα γαστρικά οξέα του στομάχου, με αποτέλεσμα κατά την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση οξέος από το στομάχι να δημιουργείται ένα αίσθημα καύσου (καούρα) στον οισοφάγο. Άλλα συμπτώματα είναι αίσθημα «ξινίλας» στο στόμα και το λαιμό, βήχας, λαρυγγίτιδα ή πόνος στο στήθος. Σε περίπτωση που οι καούρες είναι επαλαμβανόμενες (πάνω από 2 φορές την εβδομάδα), τότε πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποιο γιατρό.

Ορισμένοι παράγοντες που προκαλούν καούρες είναι οι εξής:

– Ποτά: Αλκοόλ, χυμοί εσπεριδοειδών, καφές, τσάι και ποτά που περιέχουν καφεΐνη

– Τρόφιμα: Σοκολάτα, εσπεριδοειδή, τηγανητά και λιπαρά τρόφιμα, ντομάτες, ωμά κρεμμύδια, ή πικάντικα τρόφιμα

– Τρόπος ζωής: Το κάπνισμα, ορισμένοι τύποι άσκησης/στάσεις του σώματος (π.χ. σκύψιμο, κατάκλιση εντός δύο ωρών από το φαγητό, κλπ.), αγχώδης τρόπος ζωής, στενά ρούχα (γύρω από τη μέση)

– Άλλα: Ορισμένα φάρμακα (π.χ. ορισμένα αντιβιοτικά κ.λπ.), η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη

Το Reduflux™ έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει γρήγορη και μακράς διάρκειας ανακούφιση από τις καούρες και τη δυσπεψία, καθώς παρέχει άμεση δράση και ανακούφιση[1] [2] που διαρκεί έως και 4 ώρες.

Το 100% φυσικό ενεργό συστατικό Phycodol™ που περιέχει, το οποίο αποτελείται από υψηλής ποιότητας αλγινικό εκχύλισμα φαιοφυκών, αλληλεπιδρά με τα γαστρικά υγρά του στομάχου, σχηματίζοντας έναν ανώτερο προστατευτικό φραγμό, ο οποίος καταστέλλει άμεσα την παλινδρόμηση των οξέων και παράλληλα εμποδίζει τον πόνο και την δυσφορία.

Το προϊόν είναι κατάλληλο για ενήλικες και για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, για εγκύους, αλλά και για την περίοδο της γαλουχίας. Το Reduflux™ δεν περιέχει ζάχαρη και έχει δροσερή γεύση μέντας. Διατίθεται από τα φαρμακεία σε μασώμενα δισκία και σε υγρούς πόσιμους φακελίσκους.

Μάθετε περισσότερα για την υγεία του πεπτικού συστήματος, κάνοντας κλικ στο sitemyeupepsia.gr, το οποίο υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων Benegast. Επίσης, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για την βελτίωση της πέψης και την ευεξία σας, σε καθημερινό επίπεδο.

Το νέο προϊόν Reduflux™ ανήκει στην εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το γαστρεντερικό σύστημα Benegast, που καταπολεμά άμεσα και με φυσικό τρόπο τις διαταραχές του πεπτικού συστήματος.

[1]Randomized, controlled, single-blind, three-way crossover clinical investigation to evaluate the safety and efficacy of Reduflux™ in postprandial heartburn, A&R, Berlin 2013

[2]Strugala V et al. A randomized, controlled, crossover trial to investigate times to onset of the perception of soothing and cooling by the over-the-counter heartburn treatments J Int Med Res. 2010; 38: 449-457

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024