Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ στο Μετρό Συντάγματος
Τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου μπαζάρ στο χώρο του Μετρό Συντάγματος ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ). Με σύνθημα «Δώρα Αγάπης, Βήματα Ζωής», το μπαζάρ θα λειτουργήσει την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 20:00.
Τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου μπαζάρ στο χώρο του Μετρό Συντάγματος ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).
Με σύνθημα «ΔώραΑγάπης, Βήματα Ζωής», την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10:00 έως τις 20:00, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το Bazaar και να κάνει τις χριστογεννιάτικες αγορές. ενισχύοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ, που φέτος συμπληρώνει 77 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στο παιδίμε αναπηρίακαι την οικογένειά του.
Στο μπαζάρ θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα καλάθια με ποτά, κρασιά και χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά, τυποποιημένα προϊόντα, καθώς και χριστουγεννιάτικα δώρα.
Επίσης θα διατίθενται παιχνίδια, βιβλία, στολίδια, διακοσμητικά είδη σπιτιού, πορσελάνες, είδη δώρων, είδη ρουχισμού καινούργια και μεταχειρισμένα, μικροί ζωγραφικοί πίνακες από τα χέρια των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, χριστουγεννιάτικες κάρτες, καθώς και το Γούρι της ΕΛΕΠΑΠ για το 2015.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με διάφορα happenings και εκπλήξεις.
Ακόμη θα λειτουργεί λαχειοφόρος αγορά με κόστος λαχνού 1 ευρώ για τη μεγάλη κλήρωση της ΕΛΕΠΑΠ, όπου θα κληρωθεί ένα αυτοκίνητο AYGO της ΤΟΥΟΤΑ και πολλά άλλα πλούσια δώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι νέο σηματοδοτεί η 30η Απριλίου για τον προϋπολογισμό – Ανατροπές για ανάπτυξη και πληθωρισμό
- Πικάσο αξίας ενός εκατομμυρίου σε λοταρία των 100 ευρώ – Ο εγγονός, το πείραμα και το γιατί
- Λουτσέσκου: «Να μιλάτε με τους γονείς σας – Επικοινώνησα ελάχιστα με τον πατέρα μου τον τελευταίο καιρό»
- Πως μια κινεζική εταιρεία παρακολουθούσε τα αμερικανικά βομβαρδιστικά με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης
- Ουγγαρία: Ιστορική ήττα για τον Όρμπαν – Έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτερ Μαγιάρ
- Προκριματικό τουρνουά World Cup: Στην 3η θέση η Ελλάδα – Το πανόραμα της διοργάνωσης

