Σε διαθεσιμότητα τέσσερις αστυνομικοί για κατάχρηση εξουσίας
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι άφησαν ελεύθερους μετανάστες που ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι άφησαν ελεύθερους μετανάστες που ταξίδευαν με πλαστά έγγραφα.
Οι δύο αρχιφύλακες, ο υπαρχιφύλακα και ο αστυφύλακας, οι οποίοι υπηρετούν στη Σαντορίνη, βαρύνονται με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας και παραβίασης των διατάξεων της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Όπως προέκυψε, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, οι αστυνομικοί, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία στο αεροδρόμιο του νησιού, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, όταν τους παραδόθηκαν από υπαλλήλους εταιρείας εννέα αλλοδαποί που αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν στη Βιέννη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αντί να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, κατέστρεψαν τα πλαστά έγγραφα και τους άφησαν ελεύθερους.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι τέσσερις αστυνομικοί θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας