Επιμένει σε ψήφο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Π.Μελάς
Παρά την επικαιροποίηση χθες, Τρίτη, της απόφασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς επιμένει στην άποψή του. Όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τετάρτη: «Θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» για να μην πάει η χώρα σε εκλογές.
Παρά την επικαιροποίηση χθες, Τρίτη, της απόφασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς επιμένει στην άποψή του.
Ο Π.Μελάς δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τετάρτη: «Θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναλόγως βέβαια με το ποιος θα είναι υποψήφιος, γιατί εάν πάμε σε εκλογές θα πάει πίσω η χώρα».
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, πρόσθεσε, ότι δεν θα διστάσει να ψηφίσει ακόμη και συμφωνία με τους δανειστές, εφόσον αυτή είναι για το καλό του λαού, όπως είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Σουπιές με ρεβύθια
- Λιγότερο από το 5% των σπανίων παθήσεων έχει θεραπεία
- Σκότωσαν τους κακοποιητές τους μετά από χρόνια βίας – Πώς ένας νέος νόμος στην Οκλαχόμα τις δικαιώνει
- ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης: Το προεκλογικό δίλημμα «σταθερότητα ή χάος» μετεξελίσσεται σε «Δεξιά ή Αριστερά»
- Τέμπη: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Ξεσηκωμός σε όλη τη χώρα, για τα 3 χρόνια από το πολύνεκρο δυστύχημα
- Κούβα: Σκιές «εισβολής» πάνω από την Αβάνα




