Επιμένει σε ψήφο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Π.Μελάς
Παρά την επικαιροποίηση χθες, Τρίτη, της απόφασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς επιμένει στην άποψή του. Όπως δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τετάρτη: «Θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας» για να μην πάει η χώρα σε εκλογές.
Παρά την επικαιροποίηση χθες, Τρίτη, της απόφασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Μελάς επιμένει στην άποψή του.
Ο Π.Μελάς δήλωσε στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τετάρτη: «Θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αναλόγως βέβαια με το ποιος θα είναι υποψήφιος, γιατί εάν πάμε σε εκλογές θα πάει πίσω η χώρα».
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα, πρόσθεσε, ότι δεν θα διστάσει να ψηφίσει ακόμη και συμφωνία με τους δανειστές, εφόσον αυτή είναι για το καλό του λαού, όπως είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία, δύο 16χρονοι για να ξαναγίνει μεγάλη
- Η ΕΕ ετοιμάζεται για νέο δάνειο στα εξοπλιστικά μετά την υπερκάλυψη των 150 δισ. ευρώ
- Όταν ο χρόνος σταματά: Τα συγκλονιστικά βίντεο από την τραγωδία της Θύρας 7
- Ιταλία: Το Κάπρι επιβάλλει κανόνες στα γκρουπ των τουριστών από το επόμενο καλοκαίρι
- 08/02/1981: 45 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 (vids+pics)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 08.02.2026]

