Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το μεγαλείο μιας απλουστευμένης αλλά εξαιρετικά ωφέλιμης και εύγευστης κουζίνας η οποία μπορεί να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές μας ανάγκες. Ένας πλήρης οδηγός ωμοφαγίας με πρακτικές συνταγές που εφαρμόζονται εύκολα στην κουζίνα.
!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=»//platform.twitter.com/widgets.js»;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,»script»,»twitter-wjs»);

Σελίδες: 152

Στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτεται το μεγαλείο μιας απλουστευμένης αλλά εξαιρετικά ωφέλιμης και εύγευστης κουζίνας η οποία μπορεί να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές μας ανάγκες. Ένας πλήρης οδηγός ωμοφαγίας με πρακτικές συνταγές που εφαρμόζονται εύκολα στην κουζίνα. Μια ποικιλία δοκιμασμένων αλμυρών και γλυκών μεσογειακών γεύσεων για όλους εκείνους που επιθυμούν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.

Γεννήθηκα με έναν φυσικό «προσανατολισμό» στη χορτοφαγία. Ήδη από τη βρεφική ηλικία αποστρεφόμουν την κατανάλωση κρέατος και άλλων ζωικών τροφών, με αποτέλεσμα να δέχομαι έντονες πιέσεις από το γονικό περιβάλλον που εύλογα ανησυχούσε για τη διάπλασή μου. Με την πάροδο των χρόνων η χορτοφαγική ωμοφαγία έγινε η σταθερή προσωπική μου διατροφική επιλογή.
Φλώρα Παπαδοπούλου

Ανακαλύψτε τον κόσμο και τα οφέλη της ωμοφαγικής διατροφής μέσα από γευστικές αλμυρές και γλυκές συνταγές
• Γιατί να επιλέξω την ωμοφαγία;
• Γιατί τα ωμά φαγητά είναι καλύτερα;
• Ποιότητα διατροφής και ωμοφαγία
• Ωμοφαγία και αθλητισμός
• Ταξίδια και ωμοφαγική διατροφή
• Εύκολες μεσογειακές συνταγές για μια καλύτερη ζωή!

Το πρώτο βιβλίο για την ωμοφαγία στην ελληνική αγορά. Γιατί υπάρχουν και απλά, βατά «μονοπάτια» που μπορούν να κάνουν τον σύγχρονο άνθρωπο υγιή και ευτυχισμένο.

Η Φλώρα Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1960 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Εργάστηκε αρκετά χρόνια σε οικογενειακές επιχειρήσεις. Υπήρξε εκ γενετής χορτοφάγος με αποστροφή για κάθε ζωική τροφή, γεγονός που την οδήγησε στον διατροφικό δρόμο που έχει επιλέξει σήμερα, δηλαδή στη χορτοφαγική ωμοφαγία. Αφού πέρασε από πολλά μονοπάτια αποκλειστικής χορτοφαγίας, προκειμένου να απολαύσει επιτέλους μια πλήρη χορτοφαγική διατροφή, κατέληξε στη χορτοφαγική ωμοφαγία, την οποία, κυρίως για το δικό της διατροφικό όφελος, εξέλιξε στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα και τη διέδωσε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρακολούθησε αρκετά μαθήματα και σεμινάρια σε άλλες χώρες, τα οποία έχουν σχέση με τη χορτοφαγική διατροφή. Τελικά χάραξε τον δικό της δρόμο στο σημαντικό αυτό αντικείμενο που καθορίζει τη ζωή μας, δίνοντας στην ωμοφαγική διατροφή το μοναδικό «άρωμα» των μεσογειακών γεύσεων, που έλειπε από τη διεθνή ωμοφαγική κουζίνα. Ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων και με σεμινάρια ωμοφαγικής διατροφής.
facebook.com/OmophagiaTesPhlorasPapadopoulou
facebook.com/omofagia.raw
omofagia.gr

Διόπτρα
Φλώρα Παπαδοπούλου