Πόλεμος στο Photoshop από την Κίρα Νάιτλι με τόπλες φωτογράφιση
Γυμνόστηθη φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της στην «δικτατορία» του Photoshop, της επεξεργασίας δηλαδή που υφίστανται οι φωτογραφίες για διάφορους λόγους. Μιλώντας στους Times, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε ότι έχει δει το σώμα της να χειραγωγείται πολλές φορές: είτε σε φωτογραφίες παπαράτσι είτε σε αφίσες για ταινίες.
Γυμνόστηθη φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Κίρα Νάιτλι προκειμένου να εκφράσει τη διαμαρτυρία της στην «δικτατορία» του Photoshop, της επεξεργασίας δηλαδή που υφίστανται οι φωτογραφίες για διάφορους λόγους.
Μιλώντας στους Times, η διάσημη ηθοποιός εξήγησε ότι έχει δει το σώμα της να χειραγωγείται πολλές φορές: είτε σε φωτογραφίες παπαράτσι είτε σε αφίσες για ταινίες.
«Αυτή η φωτογράφηση (αριστερά) ήταν μία από αυτές που είπα: Εντάξει λοιπόν, θα φωτογραφηθώ γυμνόστηθη προκειμένου να μην μου τα μεγαλώσετε ή να τα ρετουσάρετε. Γιατί έχει πραγματικά μεγάλη σημασία να πω πως πραγματικά δεν μετράει το σχήμα που έχουν» ανέφερε.
Το σώμα είχε παραμορφωθεί στη φωτογράφηση για την ταινία King Arthur με αποτέλεσμα το στήθος της να μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από ό,τι στην πραγματικότητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανδρουλάκης: «Δεν μπορεί να υπάρξει τρίτη θητεία Μητσοτάκη»
- Ειρηνικός: 4 νεκροί σε νέο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους με «ναρκωτικά»
- Τσεχία: Εκ νέου πρωθυπουργός ο τραμπιστής δισεκατομμυριούχος Μπάμπις
- Λιθουανία: Καταδικάστηκε για αντισημιτικές δηλώσεις ο ηγέτης ήσσονος κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού
- Βενεζουέλα: Αναστέλλουν τις πτήσεις εταιρείες του Παναμά και της Κολομβίας για λόγους ασφαλείας
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ακουγαν τους κοριούς
