Ν.Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού
«Γνωρίζουμε πως ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο και να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η ΝΔ. Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς» αναφέρει σε συνάντευξή του ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλ.Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
Εκλογές θα ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας από τον πρωθυπουργό, στην περίπτωση που ο κ. Σαμαράς τον καλέσει για συνάντηση, δηλώνει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ.Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
Μιλώντας στην εφημερίδα Real News, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «συζητά νέο μνημόνιο με τα ίδια δανεικά».
Τονίζει ότι «γνωρίζουμε πως ορισμένοι φλερτάρουν με την ιδέα να ζητήσουν την υπογραφή μας σε μνημόνιο και να προσπαθήσουν εκ των υστέρων να μας φορτώσουν την αποτυχία τους. Καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπογράψει ερήμην του λαού, όπως έκανε η ΝΔ. Ο Τσίπρας δεν είναι Σαμαράς».
Σημειώνει πως «γενικευμένη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ φαίνεται δύσκολη», ενώ υπογραμμίζει ότι «τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί». Σημειώνει, πάντως, πως «οι πιο απίθανες και ακραίες συνεργασίες έγιναν για την εφαρμογή του μνημονίου».
Σε ό,τι αφορά τα ανοίγματα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πως «δεν είμαστε πλυντήριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε σκαντζόχοιροι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρομακτικές στιγμές: Κοριτσάκι καταγράφει τη στιγμή που το Ισραήλ άρχισε να βομβαρδίζει τη Βηρυτό
- Ποια είναι η «κρυφή αίσθηση» που έχει ο σκύλος σας και καθορίζει το σώμα του; – Τι είναι η ιδιοδεκτικότητα
- Τα σενάρια για να βρεθούν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
- ΕΛ.ΑΣ.: Προειδοποίηση για κροτίδες και βεγγαλικά την περίοδο του Πάσχα – «Απαγορεύεται η χρήση τους»
- Κόνι Μεταξά: Ο χωρισμός της έφερε παραπανίσια κιλά – Πόσο έδειξε η ζυγαριά
- Νέα απάτη στο όνομα του e-ΕΦΚΑ – Απατεώνες αποσπούν στοιχεία ασφαλισμένων
