Εμπρησμός τα ξημερώματα σε καφετέρια στους Αμπελοκήπους
Στόχος εμπρηστών έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Δαβάκη και Σεβαστουπόλεως. Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για στέκι υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.
Στόχος εμπρηστών έγινε λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Δαβάκη και Σεβαστουπόλεως.
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (τρία γκαζάκια), τα οποία προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην πρόσοψη της επιχείρησης και σε τραπεζοκαθίσματα.
Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως αυτοκίνητα της Αστυνομίας και δύο πυροσβεστικά οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η καφετέρια έγινε στόχος γιατί λειτουργεί ως στέκι συγκέντρωσης μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Λεωφόρο Μεσογείων
Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας από γειτονικά καταστήματα και επιχειρήσεις, το οποίο δείχνει άτομο να τοποθετεί τα γκαζάκια και να πυροδοτεί τον μηχανισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυτή είναι η 12άδα της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό με τον Ολυμπιακό
- Φωτιά τώρα: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στα Καλύβια Θορικού – Σηκώθηκε και ένα ελικόπτερο
- Η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει ταχύτητα, λέει ο Πιερρακάκης – «Έργο win-win ο GSI»
- Στο νοσοκομείο της Σύρου από την Πάρο η Πέννυ Ρόγκα
- Ορέσνικ: Εκρήξεις χωρίς λάμψεις και παράξενοι ήχοι – Πώς εξηγούνται [βίντεο]
- Η Ηρώ Διώτη του ΜέΡΑ25 για την «κυβερνώσα Αριστερά» – «Τι έσκασε ξανά τώρα τελευταία στην πιάτσα;»
