Τραγωδία με έναν νεκρό σε βόλτα δύο φίλων για κυνήγι
Σε τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό, εξελίχθηκε η βόλτα δυο φίλων για κυνήγι πουλιών σε δασική περιοχή στον Μεγαπλάτανο της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα.
Σε τραγωδία με έναν 25χρονο νεκρό, εξελίχθηκε η βόλτα δυο φίλων για κυνήγι πουλιών σε δασική περιοχή στον Μεγαπλάτανο της Λοκρίδας στη Φθιώτιδα.
Το τραγικό περιστατικό, που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο, προσδιορίζεται λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν δύο φίλοι και συγχωριανοί πήγαν για κυνήγι πουλιών σε ορεινή περιοχή ανάμεσα στα χωριά Γουλέμι και Ζέλι, πολύ κοντά στο χωριό τους.
Ο 32χρονος φίλος του θύματος κατάγεται από το ίδιο χωριό, αλλά διαμένει στην Αθήνα καθώς είναι υπαξιωματικός του Ναυτικού.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι ο θανάσιμος τραυματισμός του 25χρονου προέρχεται από όπλο, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ακόμη ποιο όπλο εκπυρσοκρότησε και για ποιο λόγο.
Κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για δύο φίλους που συνήθιζαν να κυνηγούν παρέα, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης και της Ασφάλειας Λαμίας συνεχίζουν τις ανακρίσεις για να καταλήξουν σε ακριβή συμπεράσματα για τα αίτια της τραγωδίας και τα πραγματικά περιστατικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βρετανία: Άνδρας πήγε σε δείπνο Χριστουγέννων και έμεινε με την οικογένεια για… 45 χρόνια
- Κοντά σε Χουγκάζ ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα της υπόθεσης
- Ισραήλ: Σκότωσε μέλος των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σε επίθεση στον Λίβανο
- Πίτερ Νάιγκαρντ – Η βρώμικη περίπτωση του ψαρομάλλη, σεξουαλικού εγκληματία που συνδέεται με τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στην τράπεζα στον Εύοσμο
- Τι έδειξαν τα αλκοτέστ μετά το ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι