Το γεύμα και η αφιέρωση της Αμάλ Κλούνι στον Πειραιά
Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Το μενού περιλάμβανε θαλασσινά και λαχανικά, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της.
Το μενού του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ήταν αυτό που άρμοζε σε μια διασημότητα. Η ίδια συνοδευόμενη από την υπουργό Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη, μπήκε στο εστιατόριο γύρω στις 2.30 μ.μ. μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Πολιτισμού, Κωνσταντίνο Τασούλα.
Το μενού περιλάμβανε σαλάτα θαλασσινών, μαριναρισμένο λαβράκι με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τραγανό φιλέτο μπαρμπούνι πάνω σε μους μελιτζάνας, χριστόψαρο σε μους σελινόριζας και λαδολέμονο λαχανικών, ενώ η γνωστή δικηγόρος προτίμησε κόκκινο κρασί για να συνοδέψει το φαγητό της και συγκεκριμένα Κατώγι Αβέρωφ Καμπερνέ 2009.
Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης το πιάτο κριθαράκι με γαρίδες Αμβρακικού, το οποίο θεωρείται μια από τις σπεσιαλιτέ του Λαζάρου.
Για γλυκό, η Αμάλ Κλούνι απόλαυσε παρφέ με κρέμα τυριών πάνω σε μπισκότο λεμόνι και κρέμα από φρούτα του πάθους και δοκίμασε επίσης σμυρναίικο καφέ.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής