Grivalia Properties : Επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα την επομένη τριετία
Επενδύσεις συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα την επομένη τριετία, η εταιρεία επενδύσεων ακινήτων Grivalia Properties, πρώην Eurobank Properties, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη.
Επενδύσεις συνολικού ύψους 500 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα την επομένη τριετία, η εταιρεία επενδύσεων ακινήτων Grivalia Properties, πρώην Eurobank Properties, όπως ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη.
Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Χρυσικός, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της αγοράς ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα και την εισροή νέων κεφαλαίων από εγχώριες και αλλοδαπές πηγές.
Οι επενδύσεις θα πραγματοποιηθούν σε εμπορικά ακίνητα, γραφεία, αποθηκευτικούς χώρους καθώς και σε ακίνητα του Δημοσίου που είναι προς αξιοποίηση.
Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια το χαρτοφυλάκιο που θα διαχειρίζεται η εταιρεία να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ.
Σημειώνεται πως μεγαλύτερος μέτοχος στην Grivalia είναι η Fairfax με ποσοστό 41,5%, ενώ η Εurobank διατηρεί ποσοστό 20%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η υπόθεση του Μαγκουάιρ στα ελληνικά δικαστήρια πάει για 5η αναβολή
- Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τι μάς ζητάει ο σκύλος μας
- Πρεμιέρα για το ομόλογο της Capital Clean Energy Carriers στο ΧΑ
- Γιατί οι νέοι στην Ευρώπη έχουν χειρότερη ψυχική υγεία σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές;
- Νίκος Μακρόπουλος: Με πνευμονία στο νοσοκομείο – πότε επιστρέφει στις πίστες
- Ρωσία – Ζαχάροβα: Επιθετική πρόκληση από πλευράς των ΗΠΑ το περιστατικό με ταχύπλοο κοντά στην Κούβα
