Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Ισπανίδας με τον ιό Έμπολα
Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας της 44χρονης νοσηλεύτριας Τερέσα Ρομέρο, πρώτου κρούσματος του ιού Έμπολα στην Ευρώπη, βάσει ανακοίνωσης του νοσοκομείου Λα Πας-Κάρλος ΙΙΙ στη Μαδρίτη. Η νοσηλεύτρια καθώς και άλλα πέντε άτομα βρίσκονται σε μονάδα απομόνωσης του νοσοκομείου.
Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η κατάσταση της υγείας της 44χρονης νοσηλεύτριας Τερέσα Ρομέρο, πρώτου κρούσματος του ιού Έμπολα στην Ευρώπη, βάσει ανακοίνωσης του νοσοκομείου Λα Πας-Κάρλος ΙΙΙ στη Μαδρίτη.
«Η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες εξαιτίας της επιθυμίας που έχει εκφράσει η ασθενής» δήλωσε η Γιολάντα Φλόρες, αξιωματούχος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η Τερέσα Ρομέρο.
Η 44χρονη νοσηλεύτρια καθώς και άλλα πέντε άτομα τελούν υπό ιατρική παρακολούθηση σε ειδική μονάδα απομόνωσης.
Οι πληροφορίες για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς έρχονται εν μέσω της καταγγελίας του πρώτου γιατρού που την περιέθαλψε για κενά ασφαλείας στη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου προσήλθε αρχικά με συμπτώματα του ιού.
Από την προστατευτική στολή που φορούσε με τα υπερβολικά κοντά μανίκια, μέχρι τις μάταιες εκκλήσεις για τη μεταφορά της ασθενούς στο ειδικά εξοπλισμένο νοσοκομείο και την ελλιπή ενημέρωση. Ο γιατρός βρίσκεται και ο ίδιος υπό ιατρική παρακολούθηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος

