Νέο γραφείο στην Πρίστινα εγκαινίασε η εταιρεία DDB
Στην Πρίστινα, μόλις 788 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, εγκαινιάστηκε το 22ο γραφείο της περιοχής ευθύνης του Χρήστου Παπαπολύζου, προέδρου της διαφημιστικής εταιρείας DDB για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.
Στην Πρίστινα, μόλις 788 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, εγκαινιάστηκε το 22ο γραφείο της περιοχής ευθύνης του Χρήστου Παπαπολύζου, προέδρου της διαφημιστικής εταιρείας DDB για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.
Στα πλαίσια συνέντευξης τύπου, ο Χρήστος Παπαπολύζος μίλησε για τη δύναμη της ιδέας που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον όποιον «βλέπει» κάποιος ένα προϊόν.
Αυτή η δύναμη επιρροής μέσω της δημιουργικότητας, είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί την DDB από τα άλλα πολυεθνικά δίκτυα.
Η DDB Kosova θα διοικείται από τον Αρμεντ Σουσουρι και κάτω από τη στέγη της θα φιλοξενεί το ενωμένο σχήμα δυο τοπικών εταιριών, την PR Solutions και την Trokit.
Θα προσφέρονται υπηρεσίες PR, Digital Communications, Classical Advertising και Branding.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ
- Η Ταϊβάν ζητά παράταση από τις ΗΠΑ για την παράδοση όπλων που δεν έχει αποπληρώσει
- Ιράν: Ο Τραμπ υπογράφει διάταγμα με απειλή δασμών σε χώρες που συναλλάσσονται με την Ισλαμική Δημοκρατία
- «Πιστεύουν ότι η Λόρα κινδυνεύει & ζητούν από τις γερμανικές Αρχές να την βρουν» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το νέο δίλημμα
