Στον ‘Εβρο ο Σαμαράς για την τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2014»
Στον Έβρο θα βρεθεί την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να παρακολουθήσει την τελική φάση της άσκησης «Παρμενίων 2014» στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός». Παρών θα είναι και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον οποίο θα συνοδεύει η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου.
Τον Έβρο θα επισκεφθεί την Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς όπου θα παρακολουθήσει την τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «Παρμενίων 2014», που θα διεξαχθεί στο Πεδίο Ασκήσεων «Αετός» στο Νομό Έβρου.
Παρών θα είναι και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον οποίο θα συνοδεύει η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου.
Η εθνική διακλαδική άσκηση «Παρμενίων 2014» διεξάγεται από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2014 σε ολόκληρη την Επικράτεια και εντός του FIR Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι μετά από βύθιση πλοίου που μετέφερε σιτάρι στην Αζοφική Θάλασσα
- ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: Κάθε μέρα, η δυσωδία από το απόστημα που έχει σπάσει θα πνίγει το παρακράτος του Μαξίμου
- Ο Κίναν Έβανς επέστρεψε στο ΣΕΦ και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
- Τζέφρι Ευγενίδης: Η ιστορία του ανεκπλήρωτου έρωτά μου με τον Τζ. Φ. Κένεντι Τζούνιορ
- Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης είναι το πιο βαθύ και σκοτεινό κράτος και στον ΟΠΕΚΕΠΕ
