Συζητήσεις προκάλεσε η παρουσία Λαζαρίδη στο ραντεβού με την τρόικα
Η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη, συμβούλου του πρωθυπουργού, στην συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα προκάλεσε συζητήσεις. Κορυφαίο στέλεχος του ΥΠΟΙΚ διευκρίνισε, πάντως, «ότι ήταν παρών επειδή είναι γνώστης των αριθμών και έχει βοηθήσει στην κατάρτιση του προϋπολογισμού».
Η παρουσία του Χρύσανθου Λαζαρίδη, συμβούλου του πρωθυπουργού, στην συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα προκάλεσε συζητήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Βήμα, ο κ. Χαρδούβελης τηλεφώνησε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο και τον ενημέρωσε ότι είναι παρών ο κ. Λαζαρίδης πριν αρχίσει η διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Αναφορικά με την παρουσία του κ. Λαζαρίδη στο ραντεβού της Τρίτης κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου ανέφερε:
«Ο κ. Λαζαρίδης ήταν σήμερα παρών επειδή είναι γνώστης των αριθμών, έχει βοηθήσει στην κατάρτιση του προϋπολογισμού. Δεν χρειάστηκε να μιλήσει και δεν μίλησε, αλλά είναι ευπρόσδεκτη η παρουσία όλων των συμβούλων του πρωθυπουργού σε μια διαπραγμάτευση. Αυτό είναι εκ των ων ουκ άνευ.»
Σύμφωνα με το Βήμα, εμπλοκή παρουσιάστηκε και με την παρουσία των εκπροσώπων των κομμάτων στη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Κατά πληροφορίες υπήρξε προ ημερών συνομιλία του κ. Βενιζέλου με τον Γκίκα Χαρδούβελη στην οποία ζητήθηκε η παρουσία και εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ στο ραντεβού.
Έτσι, το ΠΑΣΟΚ δεν απέστειλε εκπροσώπους στο υπουργείο Οικονομικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «The Invite»: Η νέα δραματική κομεντί με τους Ολίβια Γουάιλντ, Σεθ Ρόγκεν, Πενέλοπε Κρουζ
- Τέσσερις τρόποι για να διαχειριστείς τις παρεξηγήσεις στη σχέση
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να βρεθεί αντιμέτωπη με μια κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη
- Πλησιάζουν «ταβάνι» οι τιμές στα ακίνητα
- Τι καιρό έκανε στην Εξοδο του Μεσολογγίου;
- ΕΦΚΑ: Οδηγός για την πενταετή παραγραφή οφειλών
