Βρέθηκε η εννιάχρονη που είχε εξαφανιστεί στη Νίκαια
Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εννιάχρονη που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι στην περιοχή της Νίκαιας, μετά την έγκαιρη κινητοποίηση φορέων και πολιτών. Η ανήλικη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της.
Βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εννιάχρονη που είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι στην περιοχή της Νίκαιας, μετά την έγκαιρη κινητοποίηση φορέων και πολιτών.
Η ανήλικη βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε κοντά στην οικογένεια της εννιάχρονης κατά τη διάρκεια αναζήτησης της ανήλικης με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» που διαθέτει και η οποία στελεχώνεται από εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και σκυλιά.
Από τη στιγμή της εξαφάνισης του παιδιού αλλά και κατά την εύρεσή του, ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται στο πλευρό της εννιάχρονης και της οικογένειάς της, προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


