Επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ρόις
Ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόις, ξεκίνησε την Πέμπτη ελαφριά προπόνηση μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο και έτσι το σενάρια να επανέλθει και πάλι στους αγώνες κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, γίνεται όλο και πιο πιθανό.
Ο μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ Μάρκο Ρόις, ξεκίνησε την Πέμπτη ελαφριά προπόνηση μετά τον τραυματισμό στον αστράγαλο και έτσι το σενάρια να επανέλθει και πάλι στους αγώνες κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, γίνεται όλο και πιο πιθανό.
Ο Γερμανός διεθνής τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο στη νίκη με 2-1 των πρωταθλητών κόσμου επί της Σκοτίας, για τα προκριματικά του EURO 2016 που έγινε στις 7 Σεπτεμβρίου και έκτοτε κάνει αποθεραπεία.
Η Ντόρτμουντ, που βρίσκεται στην όγδοη θέση της Bundesliga μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, έχει ανακοινώσει ότι ο τραυματισμό του Ρόις θα τον κρατήσει εκτός για διάστημα 4 εβδομάδων.
Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να παίξει και πάλι στο εκτός έδρας παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Κολωνία το Σαββατοκύριακο 18-19 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ο Μαρέσκα αν φύγει ο Γκουαρντιόλα» (pic)
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Ενρίκε Ρικέλμε Βίβες: Ο 37χρονος επιχειρηματίας που «απειλεί» τον Φλορεντίνο Πέρεθ (pics+vids)
- Ολυμπιακός: Η σημασία να είναι κανείς σοβαρός…
- Με Γιακουμάκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-16834998-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442