Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Βενετία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ

Η Βενετία ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Βενετία για τον πολιτικό γάμο του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ με την δικηγόρο, Αμαλ Αλαμουντίν που θα γίνει τη Δευτέρα στο δημαρχείο. Η αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς οι δρόμοι γύρω από το δημαρχείο θα κλείσουν, ενώ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και γύρω από το Μεγάλο Κανάλι.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η Βενετία για τον πολιτικό γάμο του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ με την δικηγόρο, Αμαλ Αλαμουντίν που θα γίνει τη Δευτέρα στο δημαρχείο.

Με μία λιτή ανακοίνωση με τίτλο «γάμος Τζορτζ Κλούνεϊ» το δημοτικό συμβούλιο της Βενετίας αναφέρεται για πρώτη φορά στο ευτυχές γεγονός, προκειμένου να προετοιμάσει τους κατοίκους για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν εκείνη την ημέρα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της Βενετίας βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς οι δρόμοι γύρω από το δημαρχείο θα κλείσουν, ενώ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και γύρω από το Μεγάλο Κανάλι.

Οι αρχές της Βενετίας θέλουν να διατηρηθεί η τάξη, καθώς αναμένεται πλήθος κόσμου να κατακλύσει την πόλη για να δει τον 53χρονο ηθοποιό γαμπρό στο πλευρό της συντρόφου του, Αμαλ Αλαμουντίν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024