Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα στο φινάλε για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Βέροια

Ξέσπασμα στο φινάλε για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Βέροια

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 της Βέροιας στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Κώστας Μήτρογλου με πέναλτι στο 33΄ άνοιξε το σκορ, στο 88΄ ο Μπενίτες πέτυχε το 2-0 και στο 92΄ ο Κασάμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-0 της Βέροιας στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Κώστας Μήτρογλου με πέναλτι στο 33΄ άνοιξε το σκορ, στο 88΄ ο Μπενίτες πέτυχε το 2-0 και στο 92΄ ο Κασάμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Μπήκε δυνατά ο Ολυμπιακός στο ματς και στο 6΄ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά το βολέ του Μήτρογλου από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη.

Μετά το 10λεπτο η ομάδα της Ημαθίας ισορρόπησε το ματς και σιγά-σιγά το έφερε στα…μέτρα της. Οι παίκτες του Γκρανέρο ανέβηκαν πιο ψηλά και πίεζαν τους γηπεδούχους, μη επιτρέποντάς τους να κάνουν το παιχνίδι τους και να βγάλουν φάσεις στην περιοχή του Καντιμοίρη.

Το αήττητο που είχε στο πρωτάθλημα η Βέροια παρέμεινε μέχρι το 33ο λεπτό της συνάντησης. Ο Ντουρμάζ μπήκε στην περιοχή από πλάγια κι έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Αμαραντίδη, με το διαιτητή Καλογερόπουλο να υποδεικνύει πέναλτι.

Ο Μήτρογλου εκτέλεσε ψύχραιμα και μετά το Τσάμπιονς Λιγκ «άνοιξε λογαριασμό» και στη Σούπερ Λίγκα, βάζοντας μπροστά τους Πειραιώτες (1-0). Θα μπορούσε, μάλιστα, δύο λεπτά μετά ο στράικερ του Ολυμπιακού να πετύχει και δεύτερο τέρμα (πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε), αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε ο Ραούλ Μπράβο πριν η μπάλα φτάσει στον εντελώς αμαρκάριστο Κασάμι.

Πολλές φάσεις δεν είχε ούτε το δεύτερο ημίχρονο. Η Βέροια ανοίχτηκε περισσότερο λόγω του εις βάρος της σκορ, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού να βρουν ανοιχτούς διαδρόμους προς την περιοχή του Καντιμοίρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 67΄ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, πάλι με το Μήτρογλου, που κακώς ακυρώθηκε, μιας και ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφυγε από κανονική θέση μετά την εξαιρετική ασίστ του Ντομίνγκες.

Στο 73΄ ο Καντιμοίρης είπε «όχι» στο Μήτρογλου, ενώ επτά λεπτά αργότερα και πάλι ο γκολκίπερ της Βέροιας ήταν ο νικητής στο τετ-α-τετ με το Μπενίτες. Ο νεαρός Παραγουανός, όμως, «πήρε το αίμα του πίσω» στο 88΄, όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ραούλ Μπράβο και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Η Βέροια «παρέδωσε τα όπλα» και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κασάμι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κίτρινες: Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο – Αμαραντίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57΄ Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φουστέρ, Ντουρμάζ (67΄ Εντινγκά), Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76΄ Μπενίτες).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν (54΄ Όστοϊτς), Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Βεργώνης (74΄ Μπαργκάν), Μπατιόν, Κάμπορα, Καρντόσο, Καλτσάς, Γεωργιάδης (61΄ Κατίδης).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024