Ανοιχτή κόντρα του Λεβαδειακού με το Δήμο Λεβαδέων για το γήπεδο
Σε ανοιχτή ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον τοπικό Δήμο και τη νέα δήμαρχο, Γιώτα Πούλου, με αφορμή το ζήτημα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης στην ομάδα της Βοιωτίας.
Σε ανοιχτή ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον τοπικό Δήμο και τη νέα δήμαρχο, Γιώτα Πούλου, με αφορμή το ζήτημα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της πόλης στην ομάδα της Βοιωτίας.
Μετά την υποχρεωτική «μετακόμιση» του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, η «πράσινη» ΠΑΕ απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και εξασφάλισε άδεια τέλεσης του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της δημάρχου Λεβαδέων, η οποία σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε λόγο για «θεσμικό ολίσθημα» της Περιφέρειας και της ΠΑΕ Λεβαδειακός, κατηγορώντας τους ότι παρέκαμψαν το Δήμο και την ΑΠΟΔΗΛ (αθλητικός και πολιτιστικός οργανισμός του Δήμου Λεβαδεών).
Επίσης κατηγόρησε την ΠΑΕ για παρελκυστική τακτική, λέγοντας ότι, ενώ είχε επιτευχθεί προσωρινή συμβιβαστική λύση για την παραχώρηση του γηπέδου, η ΠΑΕ αθέτησε τη συμφωνία με το Δήμο.
Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ Λεβαδειακός απάντησε στην κα. Πούλου με μία λιτή, πλην ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση, που αναφέρει: «ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. Σε προσκαλούμε-προκαλούμε σε ανοικτό διάλογο όπου θες κι όποτε θες, για να λάμψει η αλήθεια», αναφέρει η ομάδα της Λιβαδειάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σαρωτικοί έλεγχοι στα ενοίκια «μαϊμού» των… 10 ευρώ το μήνα – Τι ψάχνει η ΑΑΔΕ
- Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Μυτιλήνης και Special Olympics Hellas
- «Διαρροή από εργαστήριο» ίσως έφερε την πανώλη των χοίρων στην Ισπανία
- Ολυμπιακός: Η παγωμένη «καλημέρα» από την Αστάνα ενόψει του αγώνα με την Καϊράτ (pic)
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου μετανάστη – Διαμελίστηκε από την προπέλα του σκάφους διακινητή
- Ναυάγιο στη Κρήτη: «Πηδούσαν στη θάλασσα για να φέρουν φαγητό και νερό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες των διασωθέντων
- Βία στην εποχή της τεχνολογίας – Το cyberbullying αυξάνεται σε όλη την Ευρώπη
- Νέα προσπάθεια διάσπασης των αγροτών από Μητσοτάκη – «Να κάνουμε διάλογο με ανοιχτούς δρόμους»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442