Νέος κινητήρας diesel 2,0 λίτρων από την Opel
Ένα νέο αποδοτικότερο και ισχυρότερο δίλιτρο κινητήρα, προδιαγραφών θα υποδεχθούν στην γκάμα τους από το 2015, τα Opel Insignia και Zafira Tourer.
Ένα νέας γενιάς δίλιτρο diesel κινητήρα θα παρουσιάσει η Opel στην επικείμενη διεθνή έκθεση του Παρισιού και ο οποίος, αρχικά, θα διατεθεί στα Opel Insignia και Zafira Tourer.
To νέο κινητήριο σύνολο 2.0 CDTi προδιαγραφών Euro 6, θα έχει ισχύ 170 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ σύμφωνα με τις συστάσεις των Γερμανών, αν και προσφέρει περισσότερη ισχύ από τον κινητήρα που θα αντικαταστήσει -τον αντίστοιχης χωρητικότητας δίλιτρο των 163 ίππων- υπόσχεται περισσότερη αποδοτικότητα, πιο ομαλή λειτουργία αλλά και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.
Ο νέος κινητήρας θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Opel Kaiseslautern και αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην γκάμα των Insignia και Zafira Tourer από το από το 2015.
auto.in.gr
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης

