Στην τελική ευθεία η εθνική για το ματς με τη Σερβία
Σε ρυθμούς Σερβίας μπαίνει για τα καλά από σήμερα η εθνική ομάδα εν όψει του κρίσιμου νοκ άουτ αγώνα με τη Σερβία για την φάση των «16» του Μουντομπάσκετ. Η χαλάρωση της Παρασκευής δίνει τη σειρά της σε βιντεοθεραπεία, τακτική ανάλυση και απόλυτη προετοιμασία ώστε οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να παραμείνουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας που τους έφερε και το αήττητο στον όμιλό τους.
Σε ρυθμούς Σερβίας μπαίνει για τα καλά από σήμερα η εθνική ομάδα εν όψει του κρίσιμου νοκ άουτ αγώνα με τη Σερβία για την φάση των «16» του Μουντομπάσκετ.
Η χαλάρωση της Παρασκευής δίνει τη σειρά της σε βιντεοθεραπεία, τακτική ανάλυση και απόλυτη προετοιμασία ώστε οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να παραμείνουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας που τους έφερε και το αήττητο στον όμιλό τους.
Οι Ελληνες διεθνείς θα συνεχίσουν λοιπόν με προπόνηση στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» και ηθικό ακμαιότατο.
Από την πλευρά της η Σερβία συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι τακτική της θέλοντας να φορτώσει στην Ελλάδα το… βάρος του τίτλου του φαβορί.
Οι τρεις ήττες ωστόσο που γνώρισαν στον δικό τους όμιλο σίγουρα προβληματίζουν την παρέα του Τεόντοσιτς, που όμως πάντα αντιμετωπίζουν την Ελλάδα με μία ξεχωριστή ψυχολογία.
Οι διαιτητήες της αναμέτρησης της Κυριακής (19:00) θα γίνουν γνωστοί την ίδια ημέρα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.