Στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα αγωνιστεί την τρέχουσα σεζόν ο Γκιγιέρμο Βαρέλα. Ο 21χρονος Παραγουανός, ο οποίος υπήρξε η πρώτη μεταγραφή του Ντέιβιντ Μόιες ως «αφεντικό» της Γιουνάιτεντ, θα ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, τη Ρεάλ Καστίγια, προπονητής της οποίας είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν και η οποία συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.