Στην ίδια πόλη θα μπορούν να φοιτούν τα αδέλφια
Υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο εκδίδει πιθανότατα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.
Υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο εκδίδει πιθανότατα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας.
Αυτό μπορεί να γίνει, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, μόνο σε περιπτώσεις κατά τις οποίες υπάρχουν ομοειδή τμήματα μεταξύ του ιδρύματος στο οποίο θα μετεγγραφεί.
Με αυτό τον τρόπο η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας επιδιώκει να δοθεί μια ανάσα στα ιδρύματα, καθώς είναι πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να αποσυμφορηθεί η ζήτηση προς κεντρικά ΑΕΙ.
Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός Οικονομικών, Χρ.Σταϊκούρας, έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο έκτακτης χρηματοδότησης των ΑΕΙ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θλίψη στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ – «Έφυγε» η ομότιμη καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη συνιστά 19 στις 20 φορές πυρηνικές επιθέσεις σε «παιχνίδια πολέμου»
- ΑΕΚ: Οι ώρες των αναμετρήσεών της κόντρα στην Τσέλιε
- LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα
- Νοσοκομειακοί γιατροί: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 11 και 18 Μαρτίου
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)

