Τραυματίας με εγκαύματα ο Μανώλης Λιδάκης για να σώσει τον σκύλο του
Ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του, όταν έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό του στην Τσακώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής κατευθυνόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.
Ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του, όταν έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό του στην Τσακώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής κατευθυνόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.
Ο τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης τραυματίστηκε για να σώσει το σκύλο του, όταν έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό του στην Τσακώνα. Ο γνωστός τραγουδιστής εκατευθυνόταν στην Κυπαρισσία για διακοπές και όπως οδηγούσε είδε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου άρχισαν να βγαίνουν καπνοί.
Όπως ο ίδιος περιέγραψε στην «Ελευθερία» της Μεσσηνίας, προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο αλλά τα φρένα δεν υπάκουσαν και αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις μπάρες, για να το σταματήσει.
Πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί φοβισμένο στο πίσω κάθισμα.
Χωρίς να διστάσει κι ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του, και το κατάφερε.
Στην προσπάθειά του όμως να τον σώσει, ο ίδιος έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο.
Το ατύχημα έγινε γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης στο νέο αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Τσακώνας.
Στο σημείο χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Στον τόπο όπου φλεγόταν το όχημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
