Σοβαρός τραυματισμός Τούρκου σε εμπορικό πλοίο με σημαία Λιβερίας
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο Καλαμάτας, Τούρκος υπήκοος, μέλος του πληρώματος του εμπορικού πλοίου ALTAMIRA με σημαία Λιβερίας, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση.
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στο νοσοκομείο Καλαμάτας, Τούρκος υπήκοος, μέλος του πληρώματος του εμπορικού πλοίου ALTAMIRA με σημαία Λιβερίας, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση.
Τον Τούρκο μετέφερε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ελικόπτερο Σικόρσκι του Πολεμικού Ναυτικού που διατέθηκε, έπειτα από επείγον αίτημα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Τη σχετική εντολή έδωσε ο υπουργός Εθνικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έπειτα από ενημέρωσή του από τον αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.
Το ελικόπτερο περισυνέλεξε τον τραυματία, ενώ το πλοίο έπλεε 100 ναυτικά μίλια δυτικά της Καλαμάτας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59