Τον 18χρονο που δολοφονήθηκε από αστυνομικό αποχαιρέτησε το Μιζούρι
Εκατοντάδες άτομα παρευρέθηκαν στην κηδεία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν, του νεαρού Αφροαμερικανού που δολοφονήθηκε από αστυνομικά πυρά στο Φέργκιουσον του Μιζούρι. Η κηδεία διεξήχθη με τραγούδια, χειροκροτήματα και χορούς, τιμώντας τον νεκρό, μακριά από τη βία και την οργή των τελευταίων ημερών.
Εκατοντάδες άτομα παρευρέθηκαν στην κηδεία του 18χρονου Μάικλ Μπράουν, του νεαρού Αφροαμερικανού που δολοφονήθηκε από αστυνομικά πυρά στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.
Η κηδεία διεξήχθη με τραγούδια, χειροκροτήματα και χορούς, τιμώντας τον νεκρό, μακριά από τη βία και την οργή των τελευταίων ημερών.
Οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν, χειροκρότησαν και χόρεψαν ενθυμούμενοι τον νεαρό.
Η σορός του Μπράουν τοποθετήθηκε σε ένα μαύρο και χρυσό φέρετρο, πάνω στο οποίο βρίσκεται το καπέλο που φορούσε στις 9 Αυγούστου, το βράδυ της δολοφονίας του.
Γύρω από το φέρετρο υπήρχαν φωτογραφίες του ίδιου από μικρή ηλικία.
«Δεν υπάρχουν αντίο για εμάς, όπου και να είσαι θα βρίσκεσαι πάντα στις καρδιές μας» αναφέρει επιγραφή που συνόδευε μία από τις φωτογραφίες.
Μουσική γκόσπελ ακουγόταν στην εκκλησία, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Έξω από αυτήν, οι συγκεντρωμένοι τραγουδούσαν το «We Shall Overcome», ύμνο των πολιτικών κινημάτων.
Στην κηδεία παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Greek Tax Filings: Which 18-Year-Olds Must File in 2026

