Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση του Γκιουλ
Στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση του απερχόμενου τούρκου προέδρου Αμπνουλάχ Γκιούλ, που δόθηκε την Τρίτη στο προεδρικό μέγαρο στην Τσάνκαγια στην Άγκυρα, παρέστη και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος ταξίδεψε γι' αυτόν τον λόγο στην τουρκική πρωτεύουσα.
Στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση του απερχόμενου τούρκου προέδρου Αμπνουλάχ Γκιούλ, που δόθηκε την Τρίτη στο προεδρικό μέγαρο στην Τσάνκαγια στην Άγκυρα, παρέστη και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος ταξίδεψε γι’ αυτόν τον λόγο στην τουρκική πρωτεύουσα.
Στην σύντομη συνάντηση που είχε με τον κ. Γκιούλ, ο Πατριάρχης τού υπενθύμισε τη συνάντηση που είχαν κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ίμβρο, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Φανάρι.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε στην επίσκεψή του στην Άγκυρα ο αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Χαλκηδόνος π. Κασσιανός Νότης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ίντερ – Λέτσε 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Εσπόζιτο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 15.01.2026]
- Τσέλσι – Άρσεναλ 2-3: Διπλό και προβάδισμα πρόκρισης για τους Κανονιέρηδες
- Λουτσέσκου: «Αυτά τα αποτελέσματα δίνουν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση»
- Μπενίτεθ: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή για ένα πρότζεκτ που θέλει χρόνο»
- Η γαλλική κυβέρνηση επιβιώνει ψηφισμάτων μομφής για τη συμφωνία Mercosur
