Καμμένος: Η πίστη μπορεί πραγματικά να μας ελευθερώσει
Η πίστη μπορεί πραγματικά να μας ελευθερώσει, επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε το πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο στη Μονή της Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο Ημαθίας, και τη λιτανεία της ομώνυμης ιερής εικόνας.
Η πίστη μπορεί πραγματικά να μας ελευθερώσει, επισήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρακολούθησε το πανηγυρικό αρχιερατικό συλλείτουργο στη Μονή της Παναγίας Σουμελά, στο Βέρμιο Ημαθίας, και τη λιτανεία της ομώνυμης ιερής εικόνας.
Στις δηλώσεις του ο κ. Καμμένος επισήμανε, μεταξύ άλλων:
«Μια στιγμή ιστορική που επαναλαμβάνεται η ιστορία, που έζησαν οι χριστιανοί το 1923, με διωγμούς από τάγματα ισλαμοφασιστών, που τη σημερινή περίοδο ίδια τάγματα ισλαμοφασιστών χτυπούν ορθόδοξους χριστιανούς στη Συρία. Οι ίδιοι μισθοφόροι μεταφέρονται από τη Συρία στην Ουκρανία και χτυπούν τους Ορθόδοξους πληθυσμούς πληρωμένοι από τη νέα τάξη πραγμάτων, τους διεθνείς τραπεζίτες, από εκείνους που θέλουν την παγκοσμιοποίηση.
» Οφείλουμε σήμερα να προσκυνήσουμε την Παναγία και να προσευχηθούμε, προκειμένου να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από μια ξενοκίνητη χούντα της νέας τάξης πραγμάτων, μια χούντα που, όπως βλέπετε σήμερα, οι επίσημοι εκπρόσωποι της, προτίμησαν τις παραλίες παρά να βρίσκονται και να τιμήσουν την Παναγιά του ελληνικού λαού.
» Να προσευχηθούμε για τους ομόδοξους αδελφούς μας, να πορευτούμε μαζί με τους Ρώσους αδελφούς μας, οι οποίοι τείνουν χείρα βοήθειας και να αφήσουμε τους δρόμους εκείνους της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι οδηγούν στο να χαθεί η ελπίδα και μπούμε σε δρόμους σκοτεινούς.
» Οι Ελληνες μπορούμε, πιστεύουμε και η Παναγιά ήταν πάντα στρατηλάτης, και Υπέρμαχος Στρατηγός. Απέδειξε ότι η πίστη μπορεί πραγματικά να μας ελευθερώσει. Αρκεί κι εμείς να κάνουμε σωστά τον Σταυρό μας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σεξ σε εξωτερικούς χώρους, αναρρίχηση και Τότεναμ: Η συναγή για τον τέλειο Γιου Νέσμπε
- Video games: Πες μου τι παίζεις να σου πω ποιος είσαι
- Στον πάτο του ΟΟΣΑ οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα – Πληρωνόμαστε 21% λιγότερο από ό,τι το 2010
- «Όχι άλλο αμερικανικό κάρβουνο!» – Οι σύμμαχοι γυρίζουν την πλάτη στην αμερικανική ενέργεια
- ΝΑΤΟ: Η σχέση Ρούτε-Τραμπ ανησυχεί τους Ευρωπαίους – Πιστεύουν ότι υπονομεύει τη θέση τους στον κόσμο
- Στην ταινία «52 Blue» ένας Ινδός άνδρας ξεκινά ένα ταξίδι για να συναντήσει τον Λιονέλ Μέσι




