Επτά συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης στη Δυτική Ελλάδα
Περισσότερα από 150 κιλά χασίς εκτιμάται ότι είχαν διακινήσει το τελευταίο οκτάμηνο σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ζακύνθου, δύο σπείρες που εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία.
Περισσότερα από 150 κιλά χασίς εκτιμάται ότι είχαν διακινήσει το τελευταίο οκτάμηνο σε περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ζακύνθου, δύο σπείρες που εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι Έλληνες από 31 έως 68 ετών και ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερα πέντε άτομα, των οποίων τα στοιχεία φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων στην Πάτρα βρέθηκαν 749 γραμμάρια κάνναβης, 212 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και έντεκα κινητά τηλέφωνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη σπείρα, στην οποία αρχηγικό ρόλο είχε ο 42χρονος Αλβανός προμήθευε ναρκωτικά τη δεύτερη σπείρα, με αρχηγό τον 50χρονο Αλβανό, η οποία αναλάμβανε να διακινεί μικρότερες ποσότητες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία