Οθόνες για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί
Στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής συσκευής για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής συσκευής για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων στα ταξί μπορούν να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες τους, με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου.
Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου, αυτές οι διαφημίσεις θα πρέπει να προωθούν μόνο εμπορικούς και επαγγελματικούς σκοπούς, το δε περιεχόμενό τους να είναι σύμφωνo με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και τις λοιπές περί διαφημίσεων γενικά διατάξεων και οπωσδήποτε να μην είναι πολιτικού ή μη καλαίσθητου περιεχομένου και να μην αντιβαίνει στα χρηστά ήθη.
Με αυτήν τη ρύθμιση επεκτείνεται ο τομέας των διαφημίσεων και γενικά επιτυγχάνεται η καλύτερη εκμετάλλευση των ΕΔΧ αυτοκινήτων, αφού γι’ αυτόν τον σκοπό χρησιμοποιούνται ψηφιακές οθόνες τελευταίας τεχνολογίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη
- Λαφαζάνης στην εξεταστική: Ποινικές ευθύνες για Μητσοτάκη, Βορίδη, Αυγενάκη – Καρφιά και σε Αποστόλου-Αραχωβίτη
- Η αναζωογόνηση της Χαλκίδας: Ξεκίνησε η ανάπλαση του πάρκου Ελευθερίας
- Φρεντέρικσεν: «Τα χειρότερα ενδέχεται να είναι ακόμα μπροστά μας», λέει για την Γροιλανδία η πρωθυπουργός


