Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαιρινό ραντεβού στο

Καλοκαιρινό ραντεβού στο «The Mall Athens» με το Τοyota Aygo

Η νέα εκδοχή του ιαπωνικού μοντέλου, δίνει ραντεβού γνωριμίας με όσους βρεθούν στο εμπορικό κέντρο μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Η νέα εκδοχή του ιαπωνικού city-car ξεκίνησε προσφάτως την εμπορική της πορεία στην εγχώρια αγορά και, σε μια κίνηση γνωριμίας, θα βρίσκεται όλο τον Ιούλιο στο The Mall Athens δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου να το δουν από κοντά.

Τo Aygo διατίθεται σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις αμαξώματος, προσφέροντας μια σειρά πλούσιων επιλογών εξατομίκευσης που συνοψίζονται σε πέντε εκδόσεις εξοπλισμού και δύο, επιπλέον πακέτα διαμόρφωσης για το εξωτερικό τα οποία και τονίζουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα και ξεχωριστή αισθητική του.

Το νέο Aygo εξοπλίζει ο τρικύλινδρος VVT-i του 1,0 λίτρου με απόδοση 69 ίππων και 95 Nm ροπής, o οποίος έχει βελτιωθεί ώστε να προσφέρει περισσότερη οικονομία στην κατανάλωση καύσιμου η οποία έχει περιοριστεί στα 4,1 λίτρα/100 χλμ. Το παραπάνω μέγεθος που αντιστοιχεί σε 95 γρ./χλμ. εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, για την έκδοση με μηχανικό κιβώτιο.

Στα στοιχεία του βασικού εξοπλισμού συμπεριλαμβάνονται, σε ό,τι αφορά τα συστήματα ασφάλειας, έξι αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλευρικοί και αερόσακος κουρτίνας), σύστημα ελέγχου ευστάθειας και πρόσφυσης ενώ τις προδιαγραφές του συμπληρώνουν σύστημα Hill Assist καθώς και ένδειξη για την πίεση των ελαστικών.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική και την άνεση ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προβολείς αλογόνου, εξωτερικούς καθρέφτες και χειρολαβές σε μαύρο χρώμα, κλιματισμό, ραδιόφωνο με δύο ηχεία, θύρες σύνδεσης USB και AUX, ενώ το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο υδραυλικό τιμόνι προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης καθ’ ύψος.

auto.in.gr

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024