F1: Υπέρ της άμεσης απαγόρευσης του FRIC η McLaren
Την πρόθεσή της να αφαιρέσει το σύστημα υδραυλικής διασύνδεσης των αναρτήσεων από τα μονοθέσιά της εν όψει του γερμανικού GP δημοσιοποίησε η McLaren.
H ΜcLaren έγινε η πρώτη ομάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 που τάχθηκε υπέρ της άμεσης απαγόρευσης του συστήματος υδραυλικής διασύνδεσης των αναρτήσεων ενός μονοθεσίου.
Αν και μέχρι την περασμένη εβδομάδα όλα έδειχναν πως οι ομάδες θα έρθουν σε συμφωνία μεταθέτοντας χρονικά την απαγόρευση χρήσης του FRIC για το τέλος της σεζόν, κάτι τέτοιο πλέον φαντάζει απίθανό.
«H ΜcLaren δεν έχει την πρόθεση να συμμετάσχει στο γερμανικό GP χρησιμοποιώντας μια ανάρτηση FRIC. H McLaren πρόκειται να εναρμονιστεί με τους κανονισμούς της FIA», δήλωσε εκπρόσωπος της βρετανικής ομάδας.
Η απόφαση της McLaren θα οδηγήσει και τις υπόλοιπες ομάδες στην άμεση αφαίρεση του FRIC, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό έρθουν να αντιμέτωπες με κάποια καταγγελία για παραβίαση κανονισμών και στη συνέχεια με το ενδεχόμενο ποινής.
Πάντως δεν αποκλείεται οι ομάδες να επιλέξουν για το επερχόμενο GP Γερμανίας κάποιο σύστημα που προσομοιώνει τη λειτουργία του FRIC, χωρίς ωστόσο να παραβιάζει του κανονισμούς που έχει ορίσει η FIA.
auto.in.gr
- LIVE: Άρσεναλ – Τσέλσι
- Αγρίνιο: Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή – Νεκρή εντοπίστηκε η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί
- Βόλος – ΑΕΚ: O Κόμπα δίνει προβάδισμα (1-0) στους γηπεδούχους! (vid)
- Ο πραγματικός λόγος που μας κάνει να φοβόμαστε την επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης
- Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός 1-2: «Καθάρισε» ο Ελ Κααμπί για τους «ερυθρόλευκους»
- Ιράν: Δημοσιογράφος ξεσπά σε λυγμούς ανακοινώνοντας τον θάνατο του Χαμενεΐ [βίντεο]
