Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον... κόσμο του ο Σκολάρι παρά τη συντριβή της Βραζιλίας

Στον… κόσμο του ο Σκολάρι παρά τη συντριβή της Βραζιλίας

Στον... κόσμο του δείχνει να βρίσκεται ο τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν έδειξε διάθεση να κάνει την αυτοκριτική του για την συντριβή της Βραζιλίας στα ημιτελικά απέναντι στη Γερμανία με 7-1. Όλοι περίμεναν να δηλώσει την παραίτησή τους, ωστόσο εκείνος τόνισε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε μέσα σε έξι λεπτά.

Στον… κόσμο του δείχνει να βρίσκεται ο τεχνικός της Βραζιλίας, Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν έδειξε διάθεση να κάνει την αυτοκριτική του για την συντριβή της Βραζιλίας στα ημιτελικά απέναντι στη Γερμανία με 7-1. Όλοι περίμεναν να δηλώσει την παραίτησή τους, ωστόσο εκείνος τόνισε ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε μέσα σε έξι λεπτά.

«Η ιστορία έγραψε ότι η Βραζιλία έφτασε στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 2002. Γιατί να διαλύσουμε αυτή την ομάδα. Επειδή χάσαμε ένα ματς; Οι 13-14 παίκτες από αυτή την ομάδα πιστεύω πως θα είναι και στο Μουντιάλ του 2018. Σίγουρα ήταν μια καταστροφική ήττα, η χειρότερη όλων των εποχών για τη Βραζιλία, αλλά πρέπει να μάθουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Ήταν έξι εφιαλτικά λεπτά, αλλά συνέβησαν.

»Αν μπορούσα να δώσω εξήγηση για το τι συνέβη, θα σας έλεγα. Αλλά δεν ξέρω ούτε εγώ τι έγινε. Κανείς δεν ξέρει. Η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση. Η συνολική μας παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν κακή, αλλά είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι» ήταν τα λόγια του «Φελιπάο.

Για τον μέλλον του στον πάγκο της Βραζιλίας είπε: «Δεν θα μιλήσω για το μέλλον μου πριν τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας το Σάββατο. Θα παραδώσω την έκθεσή μου στην ομοσπονδία και εκείνη θα αποφασίσει. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί τι θα γίνει στο μέλλον. Όλοι μας πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν τελειώνει εδώ η ζωή ή η καριέρα μας».

Επίσης ο Σκολάρι παρουσίασε τα στατιστικά της Βραζιλίας για το 2013/14 στα οποία η «σελεσάο» είχε σε 28 ματς 19 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ σε 11 επίσημα ματς μέτρησε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υπερασπιστεί το έργο του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024