Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δήλωση του Β.Διαμαντόπουλου

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δήλωση του Β.Διαμαντόπουλου

Νέο μέτωπο με την κυβέρνηση άνοιξε με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για την κατ' οίκον έκτιση της ποινής του Σάββα Ξηρού. Ο κ. Διαμαντόπουλος προκάλεσε την αντίδραση των παριστάμενων βουλευτών της ΝΔ, όταν είπε ότι ο Σάββας Ξηρός «εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».

Νέο μέτωπο με την κυβέρνηση άνοιξε με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για την κατ’ οίκον έκτιση της ποινής του Σάββα Ξηρού.

Ο κ. Διαμαντόπουλος προκάλεσε την αντίδραση των παριστάμενων βουλευτών της ΝΔ, όταν είπε ότι ο Σάββας Ξηρός «εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».

Ολόκληρη η αναφορά του κ. Διαμαντόπουλου στη Βουλή, ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του συναδέλφων του Τάσου Κουράκη και Βασιλικής Κατριβάνου να συνηγορήσουν στο αίτημα του ισοβίτη τρομοκράτη Σ. Ξηρού να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του σε κατ’ οίκον περιορισμό, έχει ως εξής:

«Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ‘φωτογραφήθηκε’ πάλι ως φιλοτρομοκράτης και ότι υπερασπίζεται ουσιαστικά μονομερώς τα δικαιώματα των τρομοκρατών και ότι πηγαίνουν μάρτυρες σε τέτοιες δίκες.

» Μάρτυρες πήγαν βουλευτίνα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία, με προβλήματα υγείας, πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».

Σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Διαμαντόπουλου η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, δήλωσε: «Το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη συνεχίζεται. Ο βουλευτής του κ. Β. Διαμαντόπουλος, γνωστός για τα… ‘γουναράδικα’, μιλώντας στη Βουλή υποστήριξε ότι o Σάββας Ξηρός είναι ‘εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και το νόμο’, ενώ κατά την άποψή του ‘διάλεξε την ένοπλη πάλη’.

Το ερώτημα αφορά πλέον τον κ. Τσίπρα: Για πόσο ακόμη θα φιλοξενεί στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ τη συνιστώσα της τρομοκρατίας;».

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει: «Η ΝΔ πιστεύει ότι με το να αναμασά τις γνωστές ακροδεξιές της γελοιότητες θα αποσπάσει την προσοχή από την καταστροφική της πολιτική. ‘Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι’».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024