Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Αννιώ Παυλοπούλου
Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Στην πρόσφατη στάση του στην Χιλή κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Νότια Αμερική, η παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής εν ονόματι Bernardita Middleton (!!!) έκανε πρόταση γάμου στον περιζήτητο εργένη, πρίγκιπα Χάρι.

Ήδη από την άφιξη του στο αεροδρόμιο, η επίμονη θαυμάστρια του, παρακολουθούσε τις κινήσεις του με τον Χάρι να δείχνει μια κάποια επιείκεια στην εμμονή χωρίς να μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια.
Αργότερα, η Μίντλετον, η οποία φορούσε και τιάρα για να ξεχωρίζει από το πλήθος, προσέγγισε τον Χάρι στην Plaza de la Ciudadania στο Σαντιάγο και του είπε,όπως αναφέρουν πηγές στην Us Weekly. «Είμαι η Μίντλετον. Το όνομά μου είναι Μίντλετον, όπως της πριγκίπισσας Κέιτ. Θα είμαι η επόμενη σύζυγος σου, Χάρι».
Ο Χάρι αντιμετώπισε όλο το περιστατικό με ένα απλό χαμόγελο προσπερνώντας το γρήγορα καθώς ο σκοπός της επίσκεψης του –η κατάθεση στεφανιού προς τιμήν του πρώην ηγέτη της Χιλής Bernardo O’Higgins –ήταν σαφώς πιο σοβαρός και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε η κίνηση της τηλεπαρουσιάστριας να τον επισκιάσει.

gamos.gr