Γράφει Ιστορία ο Νικ Κύργιος που απέκλεισε τον Ράφα Ναδάλ
Ο εκπληκτικός Νικ Κύργιος συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στο Wimbledon, αφού απέκλεισε το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, Ράφα Ναδάλ. Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας επιβλήθηκε με 3-1 σετ (7-6, 5-7, 7-6, 6-3) και προκρίθηκε στους «8», εκεί που θα βρει αντίπαλο τον Καναδό Μίλος Ράονιτς (Νο.8). Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ και ενώ κέρδιζε 1-0, ο 19χρονος πέτυχε τον πόντο της χρονιάς με «tweener» (σ.σ. ανάποδο χτύπημα κάτω από τα πόδια).
Ο εκπληκτικός Νικ Κύργιος συνεχίζει την απίστευτη πορεία του στο Wimbledon, αφού απέκλεισε το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης, Ράφα Ναδάλ.
Ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός τενίστας επιβλήθηκε με 3-1 σετ (7-6, 5-7, 7-6, 6-3) και προκρίθηκε στους «8», εκεί που θα βρει αντίπαλο τον Καναδό Μίλος Ράονιτς (Νο.8).
Ο Κύργιος δεν τα βρήκε… σκούρα σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι στον Ναδάλ, ο οποίος χάνει μεγάλος μέρος της δυναμικής του κάθε φορά που αφήσει τα χωμάτινα κορτ.
«Κλειδί» για τη νίκη του Κύργιου ήταν ότι «κράτησε» από την αρχή το σερβίς του και δεν επέτρεψε στον Ισπανό να τον απειλήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ και ενώ κέρδιζε 1-0, ο 19χρονος πέτυχε τον πόντο της χρονιάς με «tweener» (σ.σ. ανάποδο χτύπημα κάτω από τα πόδια).
Δείτε το τρομερό tweener του Κύργιου:
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπραντ Πιτ: Στη Χαλκίδα για τα γυρίσματα – Ακολουθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο στην Αθήνα
- Η ανεργία στην ευρωζώνη πέφτει απροσδόκητα σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα
- Απότομη άνοδος των τιμών στα λιπάσματα – Κίνδυνος για ελλείψεις στα τρόφιμα αν συνεχιστεί ο πόλεμος στο Ιράν
- Στήριξη στην Κύπρο και καμία εμπλοκή στον πόλεμο ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιράν ζητεί η αντιπολίτευση
- Η επένδυση του KSI στη Ντάγκεναμ & Ρέντμπριτζ δεν είναι απλώς ένα διαφημιστικό κόλπο
- Μουρτζούκου: Η έκθεση των ψυχιάτρων – Είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών της

