Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ κατά της διαθεσιμότητας
Κλειστή για περίπου μία ώρα παρέμεινε από τις 3.00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας η οδός Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα, λόγω διαδήλωσης της ΑΔΕΔΥ. Η κινητοποίηση, στην οποία πήραν μέρος δεκάδες διαδηλωτές, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «πανελλαδικής δράσης» που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, με κύριο αίτημα τη κατάργηση του Ν.4250/2014 και την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων του Δημοσίου.
Κλειστή για περίπου μία ώρα παρέμεινε από τις 3.00 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας η οδός Καραγιώργη Σερβίας στο Σύνταγμα, λόγω διαδήλωσης της ΑΔΕΔΥ.
Η κινητοποίηση έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην οποία πήραν μέρος οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου, οι σχολικοι φύλακες και δεκάδες άλλοι διαδηλωτές, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «πανελλαδικής δράσης» που είχε κηρύξει η ΑΔΕΔΥ, με κύριο αίτημα τη κατάργηση του Ν.4250/2014 και την επαναπρόσληψη όλων των διαθεσίμων και απολυμένων υπαλλήλων του Δημοσίου.
Η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει πανελλαδική απεργία για τις 9 Ιουλίου σε όλο το Δημόσιο, με αιτήματα την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο και την κατάργηση του μέτρου της διαθεσιμότητας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Κίνδυνος για τη χώρα, η επιμονή του Ισραήλ να αποστρατιωτικοποιηθεί ο νότος, λέει ο Αλ-Σάρα
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Δεν έχετε στολίσει ακόμη; Τι να προσέξετε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
- Ο Πέδρο Πασκάλ μιλάει για τη μακροχρόνια φιλία του με την Σάρα Πόλσον – «Δεν υπάρχω χωρίς εσένα»
- Κουτσούμπας στον Τύρναβο: Είμαστε με τα μπλόκα της αγροτιάς. Είμαστε με όποια μορφή πάλης αποφασίσετε εσείς