Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συλλαλητήριο κόντρα στη Μικρή ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Συλλαλητήριο κόντρα στη Μικρή ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα

Συλλαλητήριο για τη μικρή ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στην Πτολεμαΐδα, ενώ την ημέρα που θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις στις πύλες των σταθμών παραγωγής ρεύματος στην Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και τη Φλώρινα.

Συλλαλητήριο για τη μικρή ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στην
Πτολεμαΐδα, ενώ την ημέρα που θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις στις πύλες των σταθμών παραγωγής ρεύματος στην Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και τη Φλώρινα.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το βράδυ της Τρίτης η συντονιστική επιτροπή των φορέων που έχει συσταθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ, καθώς η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης επισήμανε πως αντίστοιχες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στην πόλη της Φλώρινας όπως και στην πόλη της Κοζάνης, σε μέρες που θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον εκπρόσωποι της περιοχής θα μεταβούν στην Αθήνα, για να παραστούν στις σχετικές συνεδριάσεις της Βουλής, ενώ θα επιδιώξουν τη δημοσιοποίηση του θέματος με συνεντεύξεις Τύπου και με όποιο άλλο μέσο θεωρηθεί πρόσφορο.

«Στη σύσκεψη των φορέων επαναβεβαιώθηκε η ομόφωνη απόφασή μας υπέρ μιας ενιαίας και αδιαίρετης ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα» πρόσθεσε ο κ. Σόκουτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024