Καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης για το 2014 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Tο «Καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη» για το 2014 αναδείχθηκε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά το συνέδριο του Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης (Airports Council International- Europe) στη Φρανκφούρτη.
Tο «Καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη» για το 2014 αναδείχθηκε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά το συνέδριο του Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης (Airports Council International- Europe) στη Φρανκφούρτη.
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ξεχώρισε στην αξιολόγηση των κριτών για τις επιδόσεις του «σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων» και «για το εξαιρετικό αναπτυξιακό έργο του για την ανάκαμψη της κίνησης στην αγορά της Αθήνας, διατηρώντας παράλληλα ιδιαίτερη προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών του».
«Έχει εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι διεθνείς φορείς με κύρος
τοποθετούν στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας σε μια τόσο
δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης.
«Πρόκειται ουσιαστικά για μια ελληνική επιτυχία που όχι μόνο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, αλλά παράλληλα αντανακλά στο διεθνές περιβάλλον την προσήλωση και συμβολή μας στην ανάκαμψη και στην ευρύτερη προβολή της πόλης και της χώρας μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Αταμάν σε Χουάντσο: «Καλή δουλειά φίλε, καταπληκτική άμυνα» (vid)
- Μάγια Χοκ: Πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Netflix «The God of the Woods»
- Δυτική Όχθη: Αντιπροσωπεία της ΕΕ και ευρωπαϊκές χώρες καταδικάζουν την αύξηση της βίας των εποίκων κατά των Παλαιστινίων
- Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο το βράδυ της δολοφονίας του στη Καλαμαριά
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Όγδοος ο Μέρλος στον τελικό του ύψους
- Βρετανία: Σε έξαρση η μηνιγγίτιδα με 34 κρούσματα – Ουρές φοιτητών για να εμβολιαστούν