Καλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης για το 2014 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών
Tο «Καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη» για το 2014 αναδείχθηκε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά το συνέδριο του Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης (Airports Council International- Europe) στη Φρανκφούρτη.
Tο «Καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη» για το 2014 αναδείχθηκε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά το συνέδριο του Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης (Airports Council International- Europe) στη Φρανκφούρτη.
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ξεχώρισε στην αξιολόγηση των κριτών για τις επιδόσεις του «σε ένα περιβάλλον έντονων προκλήσεων» και «για το εξαιρετικό αναπτυξιακό έργο του για την ανάκαμψη της κίνησης στην αγορά της Αθήνας, διατηρώντας παράλληλα ιδιαίτερη προσήλωση στην ποιότητα των υπηρεσιών του».
«Έχει εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι διεθνείς φορείς με κύρος
τοποθετούν στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας σε μια τόσο
δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννης Παράσχης.
«Πρόκειται ουσιαστικά για μια ελληνική επιτυχία που όχι μόνο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, αλλά παράλληλα αντανακλά στο διεθνές περιβάλλον την προσήλωση και συμβολή μας στην ανάκαμψη και στην ευρύτερη προβολή της πόλης και της χώρας μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Betsson: Μια ξεχωριστή προσφορά με 220 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον τροχό
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ
- Δικαστικό «πράσινο φως» για το άνοιγμα των αρχείων Έπσταϊν — Ξεκινά η δημοσιοποίηση χιλιάδων σελίδων
- Επιστροφή ενοικίου: Η κυβέρνηση φέρνει ρύθμιση για να διορθώσει τα λάθη της
- Τραμπ: Είχε τηλεδιάσκεψη με Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ για την Ουκρανία
