Έχασε το πτυχίο του επειδή έκανε στριπτίζ στην τελετή αποφοίτησης
Ασυγκίνητη άφησε τη διεύθυνση του σχολείου το στριπτίζ που έκανε ένας νεαρός στην τελετή αποφοίτησης, προφανώς από τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι τα κατάφερε. Το συμβούλιο αποφάσισε να του αφαιρέσει το πολυπόθητο χαρτί, ενώ του απαγορεύθηκε η συμμετοχή σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Όλα αυτά σε πόλη της Βορείου Καρολίνας των ΗΠΑ.
Ασυγκίνητη άφησε τη διεύθυνση του σχολείου το στριπτίζ που έκανε ένας νεαρός στην τελετή αποφοίτησης, προφανώς από τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι τα κατάφερε.
Το συμβούλιο αποφάσισε να του αφαιρέσει το πολυπόθητο χαρτί, ενώ του απαγορεύθηκε η συμμετοχή σε εξωσχολικές δραστηριότητες.
Ο Κουίντον Μέρφι απομακρύνθηκε από την αίθουσα και η τελετή συνεχίστηκε. Δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Εκπρόσωπος του σχολείου, το οποίο βρίσκεται σε πόλη της Βορείου Καρολίνας των ΗΠΑ, σημείωσε ότι ο Μέρφι με την πράξη του έδειξε ότι δεν σέβεται τους συμμαθητές και τους δασκάλους του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οπαδοί της Ροσάριο πέταξαν φουσκωτές κούκλες με φανέλες της Νιούελς στο γήπεδο (vid)
- Όσκαρ 2026: Λίγες εκπλήξεις, πολλά Τιμοτέ Σαλαμέ αστεία και ένας safe δρόμος
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά
- Υπόθεση ΑΣΠΙΔΑ: Κίνημα… χωρίς κινηματίες!
- Λαμία: 27χρονη μητέρα τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο
- Ο Κομπανί δεν έχει τερματοφύλακες – Η Μπάγερν «ξέμεινε» και ετοιμάζει 16χρονο για το Champions League



