ΕΧΑΕ : Διοργανώνει το συνέδριο GR FOR GROWTH: funding SMEs
Σε μία οικονομική συγκυρία που η ανεύρεση πρόσθετων πηγών χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Ελλάδα και προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη, το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών διοργανώνουν στις 20 Ιουνίου 2014 (Astir Palace Resort) συνέδριο με θέμα «GR FOR GROWTH: funding SMEs».
Στο συνέδριο θα παρουσιασθούν μια σειρά νέων εργαλείων για την χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς και οι σημαντικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ενώσεως προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των μικρομεσαίων στην χρηματοδότηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση
- Η ΚΕΔΕ στο Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας και Πάσης Αφρικής
- Ταυτοποιήθηκαν οι δύο 24χρονοι που παραβίαζαν κόκκινα με μηχανή – Πώς προσπάθησαν να σβήσουν τα ίχνη τους
- Ματσάρες σε Μιλάνο και Λισαβόνα: Όλο το πρόγραμμα στο Champions League
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους


