Αφγανοί πλήρωσαν με ακρωτηριασμό την ψήφο στις εκλογές για την προεδρία
Στο Αφγανιστάν, όπως και σε άλλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσοι ψηφοφόροι περνούν από τα εκλογικά τμήματα «σημαδεύονται» με μπλε μελάνι σε ένα δάκτυλο. Σύμβολο της σημασίας των προεδρικών εκλογών στο Αφγανιστάν έχουν γίνει οι φωτογραφίες έντεκα ανδρών που «τιμωρήθηκαν» από τους Ταλιμπάν για τη συμμετοχή στις κάλπες και το πλήρωσαν με ακρωτηριασμό του βαμμένου δακτύλου.
Στο Αφγανιστάν, όπως και σε άλλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, όσοι ψηφοφόροι περνούν από τα εκλογικά τμήματα «σημαδεύονται» με μπλε μελάνι σε ένα δάκτυλο.
Σύμβολο της σημασίας των προεδρικών εκλογών στο Αφγανιστάν έχουν γίνει οι φωτογραφίες έντεκα ανδρών που «τιμωρήθηκαν» από τους Ταλιμπάν για τη συμμετοχή στις κάλπες και το πλήρωσαν με ακρωτηριασμό του βαμμένου δακτύλου.
Η κάλπη σημαδεύτηκε από επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 33 πολίτες και 18 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυση Πλακιά για το ξεμπάζωμα των Τεμπών επί θητείας Κώστα Αγοραστού
- Ταϊρί: «Θέλουμε να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να πετύχουμε κάτι σημαντικό»
- Ευλογιά των αιγοπροβάτων: Επιχειρούσαν να μεταφέρουν πρόβατα στο εξωτερικό – Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.
- Ζελένσκι: Έφτασε στο Μαϊάμι για τη συνάντηση με τον Τραμπ – Ανάρτηση Ντμιτρίεφ κατά «πολεμοκάπηλων»
- Η (πρώτη) «μητέρα των μαχών»
- Νέα Αριστερά: Το Μαξίμου «ρίχνει μαύρο» στην Βουλή καταργώντας την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των εξεταστικών
