Σπίτια πλημμύρισαν από τις μπόρες στην Αττική
Μπόρες με χαλαζόπτωση ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική. Η Πυροσβεστική δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον 'Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.
Μπόρες με χαλαζόπτωση ξέσπασαν το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον ‘Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.
Κλειστός λόγω της στάθμης του νερού είναι αυτή το απόγευμα ο δρόμος ‘Ανοιξης – Σταμάτας στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου, όπου ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα.
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν τα οχήματα στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Ελληνικού και της Γλυφάδας, και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.
Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Μαλακάσα και τον ‘Αγιο Στέφανο.
Η ΕΜΥ προβλέπει βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη τη χώρα, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ηπειρωτικά της χώρας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι εμπλέκει και τη Λευκορωσία στον πόλεμο με τη Ρωσία
- The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε κιθαρίστας και κιμπορντίστας του συγκροτήματος
- Η Ουκρανία σε συναγερμό – Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους δέχεται το Κίεβο
- Υεμένη: Εκκληση από ΗΠΑ για αυτοσυγκράτηση – Απέφυγαν να πάρουν θέση
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Γιατί η νύχτα θα κρατήσει πολύ ακόμα